Yönetim Kurulumuz

• 17471  Ünal Aksu

5619 Prof. Dr. TEOMAN CEM KADIOĞLU
KURUCU BAŞKAN

1961 yılında doğan Teoman Cem Kadıoğlu, İstanbul Tıp Fakültesinde (Çapa) Öğretim Üyesidir. 1993 yılında kurulan Kadıoğlu Sağlık Hizmetlerinin sahibidir. Galatasaray Spor Kulübüne 1974'te çocuk üye olarak kaydolmuş, 2004 yılında Galatasaray Divan Kuruluna girmiş, 2 dönem 1905 GSYİAD Başkanlığı yapmış ve 2013'de Galatasaray Düşünce Derneği'ni kurmuştur..

14005 ARİF BADUR

1960 yılında doğan Arif Badur, Reibel Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanıdır. Uluslararası hava-kara-deniz ve kombine taşımacılığın yanı sıra kargo uçağı kiralama acentesi ve Türkiye’de 19 yabancı havayolunun “Kargo Genel Satış Acentesi” olarak hizmetlerini sürdürmektedir.

12797 ALP GÜRAN

1965 yılında doğan, T.E.D. Ankara Koleji’nden mezun olduktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünü bitiren Alp Güran, yurt dışında çeşitli firmalarda ki çalışmalarından sonra, 1993 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren uluslararası yönetim ve finansman danışmanlık firması olan Ark’ın kurucularındandır ve İstanbul’daki ofisinde 25 yılı aşkın bir süredir proje finansmanı ve şirket satın almaları konularında büyük kurumsal müşteriler ve orta ölçekli özel şirketler için finansal danışmanlık hizmetleri sağlamıştır.  Danışmalık hizmetlerine paralel, son yıllarda ortakları arasında yer aldığı özel sermaye fonu ile Hidro-elektrik ve Rüzgâr Enerjisi santralleri elektrik üretimi yatırımında bulunmuş, geçen sene itibari ile Simurg Enerji yatırım fonu kurucuları arasında yenilenebilir enerji özelikle Jeotermal ve Biyogazdan elektrik üreten projelere yatırım yapıp, hayata geçirmektedir. Hydromx Enerji Verimliği şirketinde icra kurulu üyeliğine sahiptir.

2003 yılında GSK üyesi olan Ahmet Alp Güran, Bekâr, İngilizce ve Fransızca bilmekte 2015 ‘ten günümüze GSDD YK üyesidir.

16164 Av. M. ÇAĞATAY ŞENCAN
Genel Sekreter

1985 yılında İzmir’de doğan Melik Çağatay ŞENCAN, 2004 yılında Galatasaray Lisesi’ni bitirmesinin ardından tam burslu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmış ve 2008 yılında mezun olmuştur. Halen İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Mali Hukuk Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Galatasaraylılar Cemiyeti ve Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan Şencan, Galatasaray Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Genel Sekreterliğini de yürütmektedir. 2015 yılında MCS Hukuk Bürosu’nu kuran Şencan, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

15222 MEHMET GÜROL AYAN

Başkan Yardımcısı

1970 yılında Sakarya’da doğan Mehmet Gürol Ayan, DKK Elektronik ve haberleşme, UÜ İİBF
ve NYU design mezunudur. MGA AŞ uluslararası ticaret firmasının sahibi olan Ayan’ın
www.paarla.com adında dizayn tasarım ofisi vardır. İstanbul Golf Kulübu üyesi olan Ayan, Evli ve 1 çocuk babasıdır.

6324 GÜRAY KORUYAN

1941 doğumlu Yeminli Mali Müşavir, lise eğitimini Ankara Atatürk Lisesi’nde tamamladıktan sonra lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. Kendisi Maliye Bakanlığı’nda hesap uzmanlığı, İstanbul Sanayi Odası’nda Sanayi Dairesi müdürlüğü ve araştırma grubu başkanlığı ve Parkon Dış Ticaret ve Mümessillik Limited Şirketi’nde kurucu ortaklığı ve yöneticilik yapmıştır. Mülkiyeliler Birliği, Maliye Hesap Uzmanları Vakfı, Yöneticiler Birliği Derneği’nde üyeliği, Taşıt Araçları Yan Sanayiciler Derneği yönetim kurulu üyeliği, Galatasaray Derneği üyeliği ve Divan Kurulu üyeliği vardır. Evlidir. Bir oğlu, bir kızı ve üç torunu vardır.

6329 Prof. Dr. İBRAHİM ZİYAL

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesinde Doçent ve Profesör olan İbrahim ZIYAL, Marmara Üniversitesi Senato Üyeliği, Enstitü Müdürlüğü ve Beyin Cerrahisi AB Dalı Başkanlığı yapmıştır. Ziyal, Nöroonkoloji Derneği Kurucu Başkanlığını ve Nöroonkolojik Cerrahi Grubu Dönem Başkanlığı da yapmıştır.Ziyal, TND, NOD, WFNS, AANS ve CNS üyesi, GSSK Divan Üyesidir.

16556 Prof. Dr. HAKAN ÜZELTÜRK

Başkan Yardımcısı

1963 yılında doğan Hakan Üzeltürk , Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1986 senesinde mezun olup ilk mezunlarından birisi olmuştur. Aynı yıl kurulan Vergi Hukuku Kürsüsü’nde asistan olarak çalışmıştır. Yüksek lisansını 1988 senesinde Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde, doktorasını ise 1997 senesinde İskoçya’daki Edinburgh Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde “Uluslararası Vergi Hukuku” alanında tamamlamıştır. Galatasaray ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde vergi hukuku öğretim üyesidir. 9. ve 10. Kalkınma Planı Vergi Çalışma Grubu, Vergi Konseyi ve Vergi Konseyi İcra Kurulu üyeliği, Legal Mali Hukuk Dergisi kuruculuğu ve editörlüğü, IFA, IIPF, EATLP ve EATLP Academic Committee üyeliği, Uluslararası Barolar Birliği Türkiye raportörlüğü, KPMG Türkiye Başkan Vergi Danışmanlığı, TÜSİAD, TOBB ve İSMMMO Vergi Komisyonu üyeliği, Vergi Hukuku Platformu’nda kurucu üyelik, İcra Kurulu’nda üyelik Bilim ve Danışma Kurulu’nda üyelik, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ve Türkiye İç Denetim Enstitüsü Danışma Kurulu’nda üyelik, İstanbul Vergi Merkezi’nde kurucu başkanlık, İcra Kurulu’nda başkanlık yapmıştır. 15 adet ulusal ve uluslararası kitap ve kitap bölümü ile yüzden fazla makale ve 250’den fazla gazete yazısı bulunmaktadır.

12864 AV. H.HÜSEYİN TOPRAK

1962 doğumlu, evli, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 32 yıldır Serbest Avukat Olarak Çalışmaktadır. Hukuk Davaları, özellikle Miras Hukuku ve Gayrimenkul Hukuku Şirket Danışmanlığı yapmaktadır. İngilizce bilmektedir.

16251 CİHAN TAŞAL

1964 doğumlu olan Cihan Taşal, Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. Turizmci olan Taşal, Yurtdışından Türkiye’ye turist getiren Tur Operatörü’dür. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

14063 AYHAN ULUCAN

1970 doğumludur. Ulucanlar Şirketler topluluğunun yönetim kurulu başkanıdır. İnşaat, hazır beton, GYM danışmanlık, madencilik, gıda, kozmetik kimya ve sigortacılık sektörlerinde firmaları bulunmaktadır. Galatasaray spor kulübü,  THBB nin yanı sıra bir çok sektör derneklerinde üyeliği bulunmaktadır. Evli iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

12532 EROL ÇAKIR

1973 yılında doğan Erol Çakır Bahçeşehir Üniversitesi Uluslar Arası Lojistik bölümü mezunudur. Özer Ambalaj Ve Plastik Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. ile Türkiye’deki sektör liderliğinin yanı sıra Dünya’daki sayılı ambalaj üreticiler arasında yer almaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

5502 YASİN OLGUN GÜNER

1948 İstanbul doğumlu olan Yasin Olgun Güner, lise mezunu, banka emeklisi, Evli ve iki erkek çocuğu babasıdır. Güner, Galatasaray Spor Kulübü Divan üyesi ve Galatasaray Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyesidir.

5866 MUSTAFA AVŞAROĞLU

1962 yılı İstanbul doğumlu olan Mustafa Avşaroğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu. İma dizayn, mimarlık, inşaat ve dekorasyon limited şirketinin kurucusu ve ortağıdır. İngilizce bilmektedir, evli ve bir çocuk babasıdır.

9000 ATİLLA CÖMERT

1961 yılında İstanbul’da doğan Atilla Cömert, Robert Lisesi’nden mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Evansville Üniversitesi Uluslararası İşletme bölümünden mezun oldu. Sanayici-Cömertler Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu başkanıdır. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu’nda üyelik, Türk Spor Vakfı’nda üyelik, Türkiye Boks Federasyonu’nunda Yönetim Kurulu üyeliği, AIBA İş Komisyonu’nda üyelik,Galatasaray Spor Kulübünde Divan üyeliği, GS Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeliği, GSYİAD üyeliği, 1905 Kültür Sanat Spor Derneği üyeliği, GS Düşünce Derneği üyeliği, ECMA Türkiye temsilciliği, TÜSİAD üyeliği, KASAD Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği, BASEV Mütevelli Heyeti üyeliği, İŞHAD üyeliği ve Robert Lisesi Mezunları Derneği üyeliği görevlerinde bulunmuştur. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

9460 AV. ERTUĞRUL YEŞİLALTAY

1958 yılında İstanbul’da doğan Lütfü Ertuğrul Yeşilaltay, Galatasaray Lisesi’ndeki eğitiminden sonra İstanbul Hukuk Fakültesini bitirmiştir. 1985’den beri İstanbul Barosu’na bağlı olarak avukatlık ve ayrıca Turizm Bakanlığın’da Fransızca Tercümanlık yapmaktadır. Galatasaraylılar Cemiyeti, Galatasaray Sporcular Kulübü, Liberal Avrupa Derneği, Türk-Fransız Kültür Derneği, İstanbul Flarmoni Derneği, Pera Rotary Kulübü gibi dernek ve kulüplere üyedir, yönetim kurulundadır ve kurucu üyelerindendir. İngilizce ve Fransızca bilmekte olup serbest avukatlık yapmaktadır. Ayrıca İstanbul’un Sesi Koro’sunda tenorluk yapmaktadır. TRT Ankara Radyosu Klasik Türk Müziği sanatçısı olan eşi Hülya Atacan Yeşilaltay ile evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

naci_cansu.jpg

10544 Fehmi Naci Cansun

Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü ve University of Delaware İletişim bölümü mezunu olan Naci Cansun Fox TV Türkiye’nin kuruluşunda görev almıştır. 1999-2005 yılları arasında IMG’nin Türkiye ofisinin başında olarak A Milli Futbol Takımı yayın ve sponsorluk haklarını işletmiştir. News Out of Home şirketinde CEO’luk yapmıştır. Yeni Spor ve Medya şirketlerinin inşası alanında 20 yıllık tecrübeye sahiptir. NBA UK’de İş Geliştirme Başkan Yardımcılığı yapan Cansun, Londra’daki Ludis Sports Asset Management şirketinin kurucusudur. NBA piyasalarının genişletilmesi için EMEA stratejilerinin oluşturulmasında üst düzey katılım sağlamıştır. Almanca ve İngilizce bilen Cansun, evli ve iki çocuk babasıdır.

9604 MUTAHHAR KOTEVOĞLU

1954 Yılında İstanbul’da doğan Mutahhar Kotevoğlu, orta öğrenimini Moda Koleji
Ve İDGSA -UESYO İç Mimar-Endüstri Dizayner bölümünü bitirmiştir. 1987-1992 yıllarında İstanbul-Kadıköy Belediye Meclisi üyeliği, Anavatan partisinde İstanbul İl Başkan yardımcılığı ve vekilliği yapmıştır. Halen İnşaat iş kolunda kendi şirketinde çalışmaktadır.

1294 METİN GEZER

1960 Doğumlu. Metmax Metal Market Metal ve Tekstil Ürünleri İthalat LTD.ŞTİ.

10988Prof. Dr. EYÜP ERTUĞRUL KARSAK

28 Şubat 1968’de İstanbul’da doğdu
1985 yılında Robert Koleji’ni, 1989 yılında İTÜ’yü bitirdi; 1991 yılında University of Southern California (USC) ve 1994 yılında da İTÜ’de lisansüstü eğitimlerini tamamladı.1990 yılında University of Southern California’da asistan olarak görev yaptı. 1992-1993 yılları arasında Yapı Kredi Bankası’nda çalıştı. 1994-1996 yılında Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde yardımcı doçent olarak görev yaptı.1996-1997 yıllarında Université Paris-Dauphine’de konuk öğretim üyesi olarak görev yaptı. 1996-2001 yılları arasında Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde doçent olarak bulundu. Haziran 1997-Nisan 2008 tarihleri arasında Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü yaptı.
Nisan 2008 – Nisan 2014 tarihleri arasında Galatasaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dekanı olarak görev yaptı
.Ocak 2008 – Şubat 2015 tarihleri arasında Galatasaray Üniversitesi rektör yardımcılığı görevinde bulundu.2 Nisan 2015 tarihinde Galatasaray Üniversitesi rektörlüğüne atanmıştır.

12957 MEHMET EMİR OFLAZ

1985 yılında İstanbul’da doğan Mehmet Emir Oflaz, Işık Lisesi’ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Oflaz Şirketler Grubu’nda yönetim kurulu’na, Galatasaray Spor Kulübü’ne, Galatasaray Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı’na, Beylerbeyi Spor Kulübü’ne, Feyziyeliler Işıklılar Derneği’ne ve Makine Mühendisleri Odası’na üyedir.

Screenshot_58.png

13181  ALİ EKBER SERÜL

1970 Yılında Doğan Ali Ekber SERÜL , Dış Giyim Alanında Faaliyet gösteren SERTİM TEKSTİL PAZARLAMA SAN.VE DIŞ TİC LTD ŞTİ. nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır.  Gelişim Üniversitesinde Marka İletişim Bölümü Öğrencisidir.  Galatasaray Spor Kulübü Üyesidir. İngilizce bilmektedir.

13364 CANER DEĞER

Işık Lisesi’ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliğinden mezun olan Caner Değer yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlamıştır. Değer Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortağıdır ve pazarlama kanallarının geliştirilmesi ve etkin finansal çözümler üretilmesinden sorumludur.

13387 AHMET REHA YEREŞEN

1972 yılında doğan Ahmet Reha Yereşen Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. ARY Mühendislik ve ECO Atık Yönetimi şirketlerinin sahibi olan Yereşen aynı zamanda Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Mali ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesidir. Almanca ve İngilizce bilen Yereşen, evli ve iki erkek çocuğu babasıdır .

13424 YASİN ÇAKMAK

1984 Bursa doğumlu. Washington State University Genetik Mühendisliği bölümünden mezun. ABD’de Genetik üzerine araştırma yaptıktan sonra İsviçre’ye yerleşip İşletme Yönetimi yüksek lisansı yaptı. Philip Morris International’de Satın Alma Müdürü olarak çalışmakta. İngilizce ve Almanca bilmektedir, bir oğlu vardır.

13787 TAN TARKAN KADIOĞLU
1970 yılında doğan Tan Tarkan Kadıoğlu Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Ekonomi Master ile Marmara Üniversitesi Ekonomi Doktora bölümleri mezunudur.
Yazılım sektöründe uluslararası şirketlerde yöneticilik pozisyonlarında görev aldıktan sonra 2004'de sağlık sektörüne geçmiştir.
NovaTek Medikal A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Biomedikal ve diyaliz alanlarında faaliyet göstermektedir.
Evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Screenshot_7.png

13992 MURAT KAYNAK

1961 yılında İstanbul ‘da doğan Murat Kaynak  English High School'dan mezun olduktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1988 yılında Beyazlar Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketini kurarak beyaz eşya sektöründe faaliyet göstermektedir. Bir dönem GSYİAD'da disiplin kurulunda görev aldı. Galatasaray Düşünce Derneği kurucu üyesidir. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.  Evli ve bir çocuk babasıdır.

14042 MESUT ÇAKIR

1983 yılında İstanbul’da doğan Mesut Çakır, Balıkesir Üniversitesi Pazarlama bölümü ve Eskişehir Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. MST tekstil ve ambalaj üzerine hizmet veren firmanın Yönetim kurulu başkanıdır.

14146 NİYAZİ NURDOĞAN TEMİZKAN

1968 yılı doğumlu Niyazi Nurdoğan Temizkan Anadolu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü mezunudur. 1999 yılından beri Atakan Sigorta Arac. Hiz. Ltd. Şti. şirket sahibi olarak sigorta acenteliği yapmaktadır. Bir oğlu vardır.

15678 CEM KADIOĞLU

1991 doğumlu olan Cem Kadıoğlu, Üsküdar Amerikan Lisesi ve Stanford Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Lisans mezunudur. Amazon.com Yazılım Geliştirme Mühendisi olan Kadıoğlu amazon.com sitesinin tedarik zincir yönetim sistemlerini dizayn edip geliştirmekte ve var olan sistemlerin oluşabilecek sorunlarıyla ilgilenmektir.

index.jpg

15420 Prof. Dr.TUFAN HİÇDÖNMEZ

1960 yılında İzmir’de doğan Prof. Dr. Tufan Hiçdönmez, Galatasaray Lisesi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. İhtisasını İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında tamamlamıştır. Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Klinik Şefliği yapmaktadır. Sağlık Bilimleri Üniversitesinde öğretim üyesi olan Hiçdönmez İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

16023.jpeg

16023 Cevat Sezgin Ekren

1967 yılında doğan Cevat Sezgin Ekren, İstanbul Saint Benoit Fransız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Halen Nişantaşı’nda kendi muayenehanesinde İmplantolog Diş Hekimi olarak çalışmaktadır. Fransızca ve İngilizce bilmektedir

16572 MERTCAN KÖSE

1991 yılında Ankara’da doğmuştur. Şişli Terakki Lisesi’ndeki eğitimini tamamladıktan sonra
Western Michigan Üniversitesi inşaat mühendisiliği lisansı ve
Columbia Üniversitesi Yapı İşletmesi yüksek lisansını tamamlamıştır.
New York’da STV Construction, Inc. firmasında inşaat mühendisi olarak NYU Langone Hastahanesi renovasyon projesinde çalışmaktadır. İngilizce ve Rusça bilmektedir.

16814 – UĞUR ARPALI

1986 İstanbul doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme ve Galatasaray Üniversitesi Pazarlama Yönetimi yüksek lisans mezunu. SBI Barcelona Football Marketing sertifikası sahibi. Sportnsports sports marketing şirketinde spor yöneticiliği yapmaktadır.

16835 – MURAT ULUSAN

1992 doğumlu Murat Ulusan, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezundur. İlkokul eğitimini Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra Ulusan, Saint-Joseph Fransız lisesinden mezun olmuştur. Şu an Yeditepe Üniversitesi’nde Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Enstitüsü’nde yüksek lisans programındadır. Galatasaray Yardımlaşma Sandığı üyesi olan Ulusan, iyi düzeyde İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

17164 OKTAN NALBANTOĞLU

1963 yılında doğan Oktan Nalbantoğlu Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünü bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünde doktora yapmıştır. 2006 yılında Peyzaj Mimarlığı ve Kentsel Tasarım üzerine hizmet veren ON Tasarım’ı kurmuştur. Ankara Golf Kulübü üyesi olan Nalbantoğlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Halen Bilkent Üniversitesinde Mimarlık Fakültesinde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

17279 OP. DR. CÜNEYD ÖZTÜRK

1963 yılında Bursa ‘da doğan Cüneyd Öztürk, Bursa Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Lyon HOPITAL CARDIO-VASCULAIRE ET PNEUMOLOGIQUE LOUIS PRADEL’de uzmanlık eğitimini almıştır. Aynı hastanenin Service De Chirurgie Thoracique et Cardiovasculaire Transplantation Pulmonaire, Service De Chirurgie Cardiaque Thoracique et Vasculaire, Transplantations et Chirurgie Cardiaque servislerinde çalışmıştır. Halen Florence Nightingale hastanelerinde kalp damar cerrahı olarak çalışmaktadır.

Screenshot_60.png

17471 Ünal AKSU

1975 yılında İstanbul’da doğdum.
Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Uluslararası markaların yurtiçinde bayiliğini yapmaktayım. Akın Petrol Ltd. Şti,

Aydın Petrol A.Ş. Vatan Petrol Ltd.Şti, Alaz Otelcilik Ltd.Şti kurucusu ve yönetim kurulu başkanıyım. Sektörde TABGİS,1905 GSYİAD,

Galatasaray spor kulübü üyesiyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. İngilizce bilmekteyim.

4024 CELAL AÇAR

1939 İstanbul doğumlu, 1960 yılı Galatasaray Lisesi mezunu olup evli, iki çocuk sahibidir. Matbaa malzemeleri ithalatı ve satışı yaptığı şirketini kapatmıştır. Galatasaray Spor Kulübü Derneğinde 23 sene Sicil Kurulu Başkanlığı, 2 sene Disiplin Kurulu Başkanlığı, Galatasaraylılar Derneğinde 5 yıl Yönetim Kurulu üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunmuştur.

14691 AV.METİN ÜNLÜ

1975 yılında İstanbul Sarıyer lisesinden, Şubat 1980 yılında da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum.

1981 yılında Avukatlık mesleğine başladım ve bu güne kadar İstanbul’da Avukatlık yapmaktayım.

2005 Yılında Kadir Has Üniversitesi tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenen “Spor Hukuku Sertifika Programına” katıldım ve Spor Hukuku ile ilgili eğitim aldım.

1992-1994 yılında Fotospor gazetesinde genel müdür, hukuk müşaviri ve spor yazarı olarak çalıştım. Spor gazeteciliği ve spor yazarlığı yaptım. Daha sonra Akşam, Tercüman ve internet portallarında spor yazarlığı; TV. lerde spor yorumculuğu yaptım.

2008 yılında bir dönem İstanbul-Sarıyer Spor kulübünde yöneticilik ve basın sözcülüğü yaptım.

Bundan önceki dönemde Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Disiplin Kurulu Başkan yardımcılığı yaptım.

İstanbul’da faaliyet gösteren Türk Folklor Kurumu Disiplin Kurulunda  başkan yardımcılığı ve aynı kurumda iki dönem Türk Halk Müziği Grup Başkanlığı yaptım. Aynı kurumda bağlama ve ses sanatçısı olarak da görev yaptım.

1979-1980 yıllarında İstanbul Belediye Konservetuarı Türk Müziği bölümünde öğretim gördüm; aynı kurumun Türk Halk Müziği Korosunda müzisyen olarak görev yaptım.

Hala, Türk Halk Müziği ile amatör olarak ilgilenmekteyim.

2008 yılında Galatasaray Spor Kulübü Derneği üyesi oldum. 2011 yılında bu yana Galatasaray Spor Kulübünde Genel Kurul divan üyeliği, divan başkan yardımcılığı ve 6 kez de Genel Kurul Divan Başkanlığı yaptım.

İki dönem 1905 Galatasaray Yönetici ve İş Adamları Derneğinde yöneticilik ve basın sözcülüğü yaptım. Şu an ayrıca Galatasaray Düşünce Derneğinin de “onursal üyesiyim.”